Medgivande för Biofeedback Balansering

1. Jag är fullt medveten om att den behandlande terapeuten inte är en allopatisk läkare (M.D.) och inte låtsas inte vara en, utan snarare en livsstil, hälsokonsult och internationellt licensierad Kvantum Biofeedback Specialist. Denna internationella licens är fullt giltig i alla jurisdiktioner där Kvantum Biofeedback är oreglerad. Jag har rätt att begära en granskning av alla referenser och jag är nöjd med utövarens expertis.
 
2. Jag förstår till fullo skillnaden mellan utövandet av allopatisk medicin och Kvantum Biofeedback med beteendemässig, hälso-livsstils rådgivning.
 
3. Jag förstår fullt ut att de tjänster som tillhandahålls av den behandlande terapeuten inte är allopatiskt läkemedelsrelaterade, utan snarare gäller hälsobeteende och Kvantum Biofeedback Balansering.
 
4. Jag förstår verkligen att den behandlande utövarens tjänster tillhandahålls inom ramen för ett naturligt hälsovårds- och hälsosystem som använder Kvantum Biofeedback och stress minskningstekniker.
 
5. Jag är fullt medveten om att den behandlande terapeuten inte tillhandahåller allopatiska mediciner, kirurgi, kemiska stimulantia eller strålbehandling. Jag är medveten om att min sjukdom inte diagnostiseras eller behandlas, och att mitt välbefinnande och min stressnivå mäts. Den behandlande terapeuten hjälper mig att ta ansvar för mitt liv, för att förändra ohälsosamma vanor och att hjälpa min kropp att hantera ohälsa naturligt genom medvetenhet.
 
6. Jag hänvisades till tjänsterna erbjudna av Kvantum Biofeedback-utövare i god tro, utövade min fria vilja och följde mitt eget samvete, så att jag kan välja vad jag tror är mest fördelaktigt för min hälsa.
 
7. Jag kommer att meddela min husläkare för en lämplig medicinsk remiss, eller så kommer jag att hitta lämplig sjukvårdspersonal som kan hjälpa till med diagnos och kontraindikationer.
 
 
8. Detta dokument fungerar som en friskrivning från allt ansvar gentemot den behandlande terapeuten och dess organisation om jag vägrar att ta emot en sådan remiss från hälso- och sjukvårdspersonal. Kvantum Biofeedback Balansering har visat sig vara säkert och effektivt i peer- granskade ISSN medicinska tidskrifter och ackrediterade medicinska universitets läroböcker.
 
9. Jag förstår till fullo att om jag behöver tjänster som inte tillhandahålls av den närvarande Kvantum Biofeedback-utövaren, vilket är mitt beslut att fatta, så måste jag söka dem någon annanstans.
 
10. Jag söker för närvarande råd, åsikter, biofeedback-utbildning eller synpunkter, inom ramen för den behandlande utövarens, Kvantum Biofeedback, hälso- och stress minsknings praxis. Jag är medveten om och erbjuder fullt samarbete med Kvantum Biofeedback terapeuten för att utföra Kvantum Biofeedback tester, träning och stressreducering.
 
11. Jag är helt medveten om att den behandlande utövarens tjänster inte är helt accepterade eller rekommenderas av alla allopatiska läkare eller annan konventionell vårdpersonal.
 
12. Jag samtycker till att betala för tjänsterna till fullo.