LevoHela

Skönhet & Harmoni

Senso

Inse din Inre kraft & använd den för att skapa ditt bästa liv

Källan till sann skönhet finns inom oss. Inre hälsa och harmoni reflekteras i det yttre bl a genom vår huds hälsa. Senso är inget vanligt skönhetsprogram som endast balanserar det yttre, utan har med hjälp av stimulerande “mikroström”, hälsobringande effekter som går på djupet…

Senso är ett nytt innovativt skönhetsprogram. Det har skapats av teamet bakom det fantastiska biofeedback instrumentet QX Eductor som också är grunden till Senso. Effekterna är kumulativa och det finns inga skadliga biverkningar. I stället finns det ytterligare fördelar…

 • Förbättrar din hud med minskning av rynkor och porer – föryngrande 
 • Främjar fastare, jämnare hudstruktur och ton
 • Minskar svullnad och inflammation
 • Förminskar ärrbildning
 • Lyfter och återstramar ögonbryns- och ansiktskontur
 • Ökar blodcirkulation och produktionen av elastin
 • Förbättrar elasticitet och lymfdränering 
 • Förbättrar upptag av hudvårdsprodukter, vilket förbättrar fukt
 • Optimerar produktionen av talgkörtlar
 • Slappnar av muskler och sinne – djupt avstressande
 • Stimulerar muskelåterbildning och motivation till träning

Mikroström är känd för att vara den mest effektiva icke-kirurgiska metoden för att motverka tecken av åldrande. Eftersom mikroström är sub-sensorisk och eliminerar stress somnar de flesta klienter under sessionerna och sover tills sessionen är slut. Efter att ha vaknat känner sig många avslappnade under resten av dagen. Klienter som lider av sömnlöshet rapporterar också att de somnat lättare och har en djupare sömn natten efter behandlingen med Senso.

Att arbeta i harmoni med kroppens elektriska system gör att mikroström laddar musklerna. Genom denna teknik, är muskelminnet naturligt återupprättat.

Q & A

Här kan du hitta generella frågor om Senso/skönhetsprogram

Inse din Inre kraft & använd den för att skapa ditt bästa liv

Du kan välja en kortare eller längre behandling. Den kortare är på ca 30 minuter och den längre på ca 60 minuter, beroende på hur mycket tid du har. Då ingår också en liten konsultation om vad du vill fokusera på och tips för att behålla ett mer ungdomligt och friskt utseende .

30 minuter - 300 kr

60 minuter - 500 kr

30 minuters behandlingar: 

Opal föryngring 

-Återställande av energi

-Anti-åldrande

-Anti-stress

-Miljö-stress  

Crystal föryngring - en “allround” energi-ansiktslyftning

60 minuters behandlingar:

Pearl föryngring      

-Opal + ansikte/skönhet

-Viktbalansering

-Hud och Hår

-Kroppsscanning + form

Sapphire föryngring - Opal + motverkande av jordens dragningskraft

Föryngring - personliga val av ovanstående behandlingar.

Ta tillfället i akt att ge dig själv en avstressande och hälsobringande stund!
Du får ligga bekvämt och lyssna på behaglig, specialkomponerad musik skapad av en ljudtekniker med “solfeggio” frekvenser för att optimera behandlingen. För den som är bekväm med att lyssna på engelska, finns också guidade meditationer till varje del av programmet, speciellt synkroniserade till frekvenserna i musiken.
Dessa behandlingar kan inte göras på distans.

Solfeggio-frekvenser hänvisar till specifika toner av ljud som har visat sig främja olika aspekter av kroppslig och själslig hälsa. Dessa frekvenser är kända för att gå tillbaka till antikens historia och sägs vara de grundläggande ljuden som användes i både västerländsk kristendom och östindiska religioner, skanderade av de gregorianska munkarna och i forntida indiska Sanskritsånger. Dessa tonfrekvenser kan tyvärr inte produceras av dagens moderna instrument, men har nu åter börjat användas elektroniskt då många musikskapare har återupptäckt dess balanserande effekter.

Alla Solfeggio-frekvenser sägs ha en positiv påverkan på kroppen och en helande energi genom att eliminera negativitet och rensa din aura. De främjar högre kopplingar till det högre jaget och uppmuntrar frigörandet av problematiska och känslomässiga blockeringar.

Även om förbättringarna redan är synliga efter första sessionen uppnås varaktiga resultat genom en serie behandlingar. Antalet sessioner som krävs beror på ålder och hudåkomma.

Effekterna av mikroströmmar är omedelbara och kumulativa. Klienter går igenom en serie behandlingar följt av regelbundet underhåll för att behålla ett mer ungdomligt utseende. 

 • 0 – 35 år

Inledande serie om 5, en gång i veckan

Underhåll var 6-8 veckor

 • 35 – 40 år 

Inledande serie av 6-8, en till två gånger per vecka

Underhåll var 6-8 veckor

 • 40 – 50 år gammal

Inledande serie av 8-10, en till två gånger per vecka

Underhåll var 4-6 veckor

 • 50 – 60 år

Inledande serie av 10-12, en till två gånger per vecka

Underhåll var 4-6 veckor

 • 60 plus år gammal

Inledande serie på 12-15, helst två gånger per vecka

Underhåll var 4: e vecka

Perfekt för speciella tillfällen eller en snabb ”pick-me-up” för ett omedelbart lyft som varar upp till två dagar och är utmärkt för en post-kirurgisk ansiktslyftning för att bibehålla och behandla blod stasis, ärrbildning och domningar.

Välj ekologiska hudvårdsprodukter av hög kvalite´! Hudvård som är fri från bekämpningsmedel, konserveringsmedel, konstgödsel, besprutningsmedel och syntetiska ämnen. Allt du sätter på huden går direkt in i din kropp! Det finns nu på marknaden många mycket bra märken att välja på. Läs noga vad produkten innehåller.