LevoHela

”Hälsa är kanske inte allt, men utan hälsa, är allt ingenting”

Schopenhauer, filosof (1788-1860)

LevoHela

Hjälper dig till ett hälsosammare liv!

Många människor upplever idag konstant stress, något som våra kroppar inte var skapta för. Under harmoniska förhållanden och förutsättningar kan kroppens egna fantastiska, naturligt inneboende förmåga till helande göra sitt jobb. Men i dagens samhälle behöver många av oss hjälp och även våra djur. Vi kan förebygga obalanser och onödiga trauman orsakade av olika former av stress, genom att påminna kroppen om dess inneboende balans. Det omfattar även kunskap om en helande livsstil, fysiskt, mentalt och psykiskt.

Min vision

Det är LevoHelas vision att hjälpa människor och djur att återfinna den balans, kunskap om egenvård och hälsa som är vårt naturliga tillstånd, så att fler av oss kan skapa liv av välmående, glädje och överflöd! Vi är trots allt medskapare av den verklighet vi lever i! Låt oss tillsammans skapa en bättre värld för oss alla! Lär dig hjälpa dig själv till ett liv av hälsa och välmående!

Min Resa & Bakgrund

Jag heter Annika Andersen Laggoune och är grundare av LevoHela.
Jag studerar f n till att bli certifierad som Biofeedback Tekniker (CBT) och erbjuder också vägledning – mentorskap, inom hälsa och livsstil. 

Här delar jag berättelsen om min egen resa och bakgrund inom hälsa.

De flesta resor mot bättre hälsa börjar med en utmaning, så även i mitt fall. Jag växte upp med flertalet hälsoutmaningar, men det var först i 20-årsåldern som mitt intresse för hälsa tog fart på allvar.

Min resa tog mig till USA där jag fick möjlighet att att studera hälsa ur flera perspektiv.
Efter upprepade candida infektioner och besök hos läkare, som endast resulterade i återkommande symptom, insåg jag att jag att jag måste söka hjälp på annat håll.

Jag fick hjälp av en doktor i homeopati som gav mig kostråd och homeopatisk medicin. Denna behandling gav äntligen resultat och var också början på en livslång resa att fördjupa min kunskap och förståelse för sann läkning av kropp och själ och hur de båda är intimt förknippade.

Hjälper dig till ett hälsosammare liv!
Min resa har varit lång men helande

Min resa har varit lång men helande

Jag fick möjligheten att studera med många pionjärer inom flera metoder för att skapa balans och läkande. Resan fortsatte bl a med akupressur massage (Amma), yoga, meditation, personlig utveckling (mentalt, känslomässigt och spirituellt), zonterapi, Reiki och ljud/musik terapi (med ljudhealing pionjären J. Goldman).
Mina studier innefattade också “Bau-biologie” och “Biogeometri” – hur vår närmiljö och former påverkar vår hälsa (Dr. Ibrahim Karim) och spirituella studier i “The Spiritual Science of Light and Sound” (MasterPath – Sri Gary Olsen).

Efter 20 år i USA återvände jag till Sverige. Jag fick gå igenom 2 höftledsoperationer p g a medfödda strukturella missbildningar. När min tillvaro stabiliserats efter operationerna, fortsatte min resa mot fördjupad kunskap i läkandets konst med en kurs i kostrådgivning, studier i livsstilsmedicin och mentorskap (Hippocrates Health Institute, FL, USA) och coachning – personlig utveckling (Proctor Gallagher Institute, Canada). 

Jag kände nu en ökad inspiration och övertygelse att tiden var mogen att börja dela med mig av all samlad kunskap och erfarenhet. Men jag behövde hitta en väg att hjälpa människor ur ett ökat helhetsperspektiv. Det var nu jag upptäckte det kraftfulla Kvantum Biofeedback instrumentet – QX Ed. Äntligen har jag nu hittat ett verktyg som uppfyller den helhet till hälsa som jag vill dela….och resan fortsätter!